VANMEUKNAARLEUK
Workshop 20 november 2019: houten tableau met HERFST decoratie
1 Reviews | Review toevoegen

Bij deze workshop verf je het houten tableau in een of meerder kleuren krijtverf, en met een bewerking naar keuze. Bij het voorbeeld is gekozen voor de kleur Lino, het aanbrengen van Cracquelure Ve...

€ 29,50
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen

Bij deze workshop verf je het houten tableau in een of meerder kleuren krijtverf, en met een bewerking naar keuze. Bij het voorbeeld is gekozen voor de kleur Lino, het aanbrengen van Cracquelure Vernis en daarna de kleur Almost Black. Voor de afwerking is gebruik gemaakt van blanke wax. Maar je kunt kiezen voor 1 kleur, diverse kleuren en doorschuren, Ibiza-style, metallic verf in brons, zilver en goud. Bij de afwerking kun je behalve blanke wax, ook gebruik maken van witte, donkere, zilveren en gouden wax. Het aardewerken potje en de herfstdeco verf je mee in bijpassende kleuren. Er is diverse decoratie om het tableau als laatste leuk verder te decoreren, met o.a. mos, tilansia en dennenappels. De workshop is inclusief alle materialen, koffie of thee, en wat lekkers erbij. NU GRATIS een dik jute touw met LED verlichting er bij! Heb je zin in een gezellige en creatieve avond? Geef je dan op voor deze workshop! Deze workshop wordt gegeven op woensdag 20 november a.s., en begint om 19.00 uur. Adres: Kampenringweg 45c, Gouda. Wil je deze workshop doen, maar kun je niet op deze datum? Neem dan contact met mij op, dan bekijken we de mogelijkheden. Wil je met een groepje vriendinnen, buren, collega's of andere gezelligerds komen? Neem dan ook even contact met mij op.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wil Rehorst - 24-10-2019 11:19

Samen met mijn schoonzus een herfsttableau gemaakt. Nieuwe verftechnieken geleerd. Heerlijk tussendoor koffie gedronken met wat lekkers erbij 😉. En het resultaat was echt boven verwachting. De decoraties met lichtsnoer op batterijen doe je er los op, zodat je, als je dit wilt, aan kan aanpassen aan het seizoen. Zo leuk en ontspannen om te doen! Zeker een aanrader!
Dank je wel Hanneke, ik heb een superavond gehad!

 
IBAN-nr. NL11RABO0320737535
 
 
BTW-nr. NL173942490B01
 
 
KvK-nr. 69061025