VANMEUKNAARLEUK
Tapas plank met oren onbewerkt
0 Reviews | Review toevoegen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is onbehandeld, en heeft een afmeting van 90x15x6 cm. Het is geen platte plank, maar heeft opstaande randen, en is daarom ideaal om tapas in kleine bakjes in te s...

€ 24,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is onbehandeld, en heeft een afmeting van 90x15x6 cm. Het is geen platte plank, maar heeft opstaande randen, en is daarom ideaal om tapas in kleine bakjes in te serveren. Zó vanuit de keuken op tafel! 
Om de plank te beschermen tegen vocht en vuil, kun je het afwerken met matte vernis, of speciale voedselveilige producten. 
Deze mooie schaal is natuurlijk ook te gebruiken voor diverse decoratie, bijvoorbeeld met waxinelichthouders erbij. Heel sfeervol!
Deze tapasplank is in 3 variaties te verkrijgen; onbewerkt, afgewerkt met ultra matte vernis, of ouder en donkerder gemaakt met antiek bruine patina. Je kunt deze afwerkingsproducten ook mee bestellen in de webshop.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
IBAN-nr. NL11RABO0320737535
 
 
BTW-nr. NL173942490B01
 
 
KvK-nr. 69061025