VANMEUKNAARLEUK
Tapas plank met oren, behandeld met vernis
0 Reviews | Review toevoegen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is behandeld met ultra matte vernis. Dit maakt de plank na gebruik makkelijk schoon te maken met een natte doek. Om vlekken en een reactie met het voedsel te voor...

€ 29,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is behandeld met ultra matte vernis. Dit maakt de plank na gebruik makkelijk schoon te maken met een natte doek. Om vlekken en een reactie met het voedsel te voorkomen, raad ik aan de tapas in kleine bakjes te serveren, en niet rechtstreeks op het behandelde hout. Afmeting: 90x15x6 cm.
Het is geen platte plank, maar heeft opstaande randen en is daarom ideaal om tapas in kleine bakjes te serveren, zó vanuit de keuken op tafel!
Deze mooie plank is uiteraard ook te gebruiken voor diverse decoratie, bijvoorbeeld met waxinelichthouders erbij, gezellig en sfeervol! 
Behalve in deze uitvoering is de tapasplank in nog 2 varianten te bestellen; onbewerkt of ouder en donkerder gemaakt met antiek bruine patina. Je kunt de ultra matte vernis en de antiek bruine patina ook mee bestellen in de webshop. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
IBAN-nr. NL11RABO0320737535
 
 
BTW-nr. NL173942490B01
 
 
KvK-nr. 69061025