VANMEUKNAARLEUK
Tapas plank met oren, afgewerkt met patina en vernis
0 Reviews | Review toevoegen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is ouder en donkerder gemaakt met antiek bruine patina. Daarna is het afgewerkt met ultra matte vernis, hierdoor is het na gebruik eenvoudig schoon te maken met e...

€ 34,50
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Deze ruwhouten tapasplank met oren is ouder en donkerder gemaakt met antiek bruine patina. Daarna is het afgewerkt met ultra matte vernis, hierdoor is het na gebruik eenvoudig schoon te maken met een natte doek. Serveer om vlekken en een reactie met het voedsel te voorkomen, de tapas in kleine bakjes. De plank is niet plat, maar heeft een opstaande rand, waardoor de bakjes er goed in passen, zó vanuit de keuken op tafel!
Afmetingen: 90x15 x6 cm. Deze mooie plank is natuurlijk ook te gebruiken voor diverse decoratie, bijvoorbeeld in combinatie met waxinelichthouders, sfeervol en gezellig! Behalve in deze uitvoering is de tapasplank in nog 2 varianten te verkrijgen: onbewerkt, of afgewerkt met ultra matte vernis. 
Je kunt de gebruikte afwerkingsproducten ook mee bestellen in de webshop.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
IBAN-nr. NL11RABO0320737535
 
 
BTW-nr. NL173942490B01
 
 
KvK-nr. 69061025